Sammenlign priser på sidespeile: Til alle mærker fra 120 bilopphuggerier

Sammenlign priser på sidespeile: Til alle mærker fra 120 bilopphuggerier

Skal du kjøpe sidespeil til bilen? Da er Autoparts-24 noe for deg. De sammenligner priser på 68.111 sidespeile fra 120 ulike bilopphuggerier. Sidespeilene finnes i alle mulige former og fasonger, og du kan velge mellom manuelle og elektriske speil. Venstre sidespeil er lovpålagt i Norge, men det høyre er ikke et krav – selv om de fleste biler i dag har begge speil på sidene.

Hvorfor man bør ha et sidespeil
Sidespeilene skal justeres slik at du kan se ned langs siden av bilen og så langt bakover som overhodet mulig. Dermed oppnår du de beste mulighetene til å orientere deg, noe som gjør det enklere å ferdes trygt i trafikken. Sidespeilet er et viktig komponent i en bil, og det er derfor lurt å velge et sidespeil av god kvalitet.

Still krav til sidespeilet ditt
Autoparts-24 sammenligner priser på sidespeile fra de beste produsentene som Bosch, Hella og Valeo. Sidespeilet kan være av glass eller plast, men det er alltid lurt å velge et speil som ikke ruster lett. Plastspeilene er ofte mer motstandsdyktige mot rust enn glassspeilene, men de har også den ulempen at de kan knuses hvis du treffer noe med dem.

Det er ikke bare prisen som spiller inn når du skal kjøpe sidespejl til din bil. Du må også ta hensyn til størrelsen på speilet, og hvor godt det passer monteringsfestet i bilen. Sidespeilene finnes i mange forskjellige størrelser, og du kan velge mellom smale eller brede speil.